Paszkany l-a ejectat pe Luis Lazarus din grila Look TV?

 

Emisiunea lui Luis Lazarus a fost scoasă din gripa Look TV, după ce Paszkany a considerat că nu este rentabilă și profitabilă..

 

Nu am nicio informație cu privire la emisiunea lui Luis Lazarus. Pot să vă spun că în perioada următoare, Look TV va difuza, în exclusivitate, meciurile amicale ale principalelor echipe de fotbal românești”, a declarat Florentina Ermurache, PR Look TV.

 

La rândul lui, Luis Lazarus a precizat că va discuta cu boss -ul de la Cluj, Arpad Paszkany. ”M-am întors duminică seara din vacanță, din Thailanda. Nu am ce să vă spun, pentru că nu am fost anunțat oficial. Noi încă suntem în vacanță. Eu sunt angajat al Clujului și am un contract negociat direct cu Arpad Paskany, eu vorbesc direct cu el.

 

Știu că din 9 ianuarie au început niste meciuri televizate, dar nu cunosc detalii. Am să îl sun pe Arpy și am să discut cu el. Oricum, eu am contract până pe 30 iunie și chiar dacă emisiunea s-ar opri aș face alta. Nu aș avea niciun deficit de imagine sau financiar”, a precizat Lazarus, citat de paginademedia.ro.

 

Emisiunea ”Pe bune by Luis Lazarus” a debutat pe 19 noiembrie 2012 și a fost poziționată ca un late night show.

 

Audiențe Transilvania LIVE și LOOK TV foarte mici în septembrie și octombrie! Paszkany nu găsește rețeta de succes

Comentarii Facebook