Paralela 45: Sejururi de lux în Bodrum, cu zbor din Cluj! Oferte speciale pentru rezervările din luna decembrie


Touroperatorul Paralela 45, una dintre cele mai longevive și cunoscute companii de profil din țară, și-a prezentat de curând, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Grand Hotel Italia, ofertele pentru Bodrum, cu zbor direct de pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Astfel, în sezonul 2020, Paralela 45 are în oferta sa pachete către celebra stațiune turcească Bodrum, cu zboruri charter direct din Cluj-Napoca. Zborurile sunt săptămânale, în fiecare zi de marți, în perioada 16.06 – 08.09.2020. Acesta este singurul zbor charter din Ardeal către Bodrum.

De asemenea, în cadrul evenimentului reprezentanții unora dintre cele mai cunoscute și apreciate resorturi din zona și-au prezentat ofertele:

Duja Bodrum


Hotelul Duja Bodrum by la Blanche 5*, situat în statiunea Torba (cu acces direct la plajă), se află la doar 11 km de orașul Bodrum și la 25 de km de Aeroportul International Milas.

Spatiile de cazare sunt modern amenajate si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului. Cele 6 restaurante din incinta resortului sunt potrivite pentru a servi masa in orice moment al zilei, acestea oferind o varietate de preparate inspirate din bucataria turceasca, asiatica, italiana, mexicana si suedeza. Oaspetii au la dispozitie 10 baruri unde pot savura diverse bauturi racoritoare si cocktail-uri.

Hotelul Duja Bodrum by la Blanche 5* are piscine exterioare/interioare, sala de fitness, teren de tenis, un centru Spa (sauna, baie turceasca) si ofera servicii de divertisment cu spectacole live, concursuri amuzante si reprezentatii uimitoare.

Titanic Deluxe Bodrum


Hotelul se află în zona Mugla, Bodrum, la 15 km de aeroport și la 25 km de centrul orașului Bodrum. Resortul are o suprafață impresionantă, care se întinde pe aproximativ 80.000 mp și, după cum sugerează și numele, dispune de o gamă largă de facilități și sercivii de lux. Hotelul are 393 de camere și sapte vile, fiind dotat cu 11 baruri, 12 restaurante și patiserii, 200 m de plaja privată cu sezlonguri și baldachine, loc de joaca pentru copii, tobogane, spa, mini club. Are piscine exterioare si interioare încalzite, piscină specială pentru copii cu zone separate în funcție de vârste, piscine în zonele cu tobogane, piscine private încalzite pentru zona de vile și zona de aquapark cu cinci tobogane pentru adulți și cinci tobogane pentru diferite varste.

De asemenea, resortul are un Spa cu piscina interioara si exterioara, ambele incalzite, terasa cu zona pentru relaxare, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, o gama larga de masaje si tratamente, fantana de zapada, paturi pentru masaj, servicii de infrumusetare.

Lujo Bodrum


Hotelul Lujo este singrurul hotel All-Inclusive À la carte din zonă și printre puținele resorturi de acest gen din Turcia. Hotelul se află la 18 km de Bodrum si la 19 km de Torba se afla la doi metri de malul marii, la 18 km de Bodrum si la 20 km de aeroport, malul mării fiind la doar câțiva metri de proprietate.

Astfel, grație conceptului său inedit, resortul are noua restaurante À la carte, care le oferă oaspeților o gamă largă de preparate din bucataria locală, asiatică, mexicană și internatională, atent pregatite de bucătari chefi.

Resortul dispune de piscină exterioaraă, aqua park, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, saună, iar turiștii au posibilitatea de a practica windsurfing, de a face scufundări sau de a juca tenis.

Pentru copii, hotelul pune la dispoziție piscină, loc de joacă special amenajat și servicii de baby sitting (contra cost).

Centrul Spa este o oaza de liniste si relaxare, ce ofera oaspetilor, contra cost, tratamente faciale/corporale, servicii de infrumusetare si diverse tipuri de masaj.

The Bodrum by Paramount Hotels&Resort


Parte a lanțului de resorturi ridicate de celebra casă de producție Paramount, The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts se află la 10 km de centrul orașului Bodrum și la 25 km de aeroport.

Resortul feră o zonă mare de plajă privată în golful Torba, o piscină în aer liber şi una interioară. De asemenea, oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit. În plus, proprietatea include un centru spa cu numeroase facilităţi de masaj, sală de gimnastică, saună şi baie turcească.

Unităţile de cazare de la The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts sunt decorate elegant și au aer condiţionat, zonă de relaxare și balcon cu vedere la mare. Oferă, de asemenea, TV prin satelit, DVD player, cutie de valori şi minibar. Unele unități de cazare includ și iPad.

Localurile proprietății, The Stage, B Lounge, Shimeji, Vito's şi Malibu Deck, oferă o gamă largă de preparate turceşti, italienești, asiatice şi internaţionale. De asemenea, puteți savura băuturi la Tableau, la 5555 sau la barul de la piscină Malibu Deck. În plus, hotelul pune la dispoziție un miniclub pentru copii.

La Blanche Bodrum


Hotelul La Blanche Resort & Spa 5* este situat pe malul marii, la 59 km de aeroport, la 18 km de centrul orasului Bodrum, in localitatea Turgutreis. Acesta a fost construit în anul 2006 și are o suprafață totală de 22. 000 mp.

Hotelul le ofera oaspetilor săi un restaurant principal, meniu dietetic, 4 restaurante a la carte (mediteranean, chinezesc, turcesc: cu rezervare, 1 masa/fiecare restaurant/sejur - gratuit; restaurantul cu specific italian - contra cost), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lanț de magazine, spălătorie ți 4 sali de conferințe (90-550 persoane).

Printre serviciile gratuite de care beneficiază turiștii se numără: baie turcească, sauna, baie cu aburi, sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata sintetica, inchiriererea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (pe tot spatiul hotelului).

Copiii au și ei la dispozitie meniu special, piscina, 2 tobogane, loc de joaca, mini club (4-12 ani) si bona (contra cost).

Hotelul are plaja proprie, cu nisip, trei pontoane, bar pe plaja, baldachine pe plaja - contra cost. 

PROMOȚII SPECIALE ÎN LUNA DECEMBRIE

În această perioadă, clienții Paralela 45 pot beneficia de numeroase promoții suplimentare pentru sezonul 2020, pe lângă reducerile Early Booking. Momentan, touroperatorul derulează promoția lunii Decembrie, care vine cu reduceri suplimentare pentru rezervările efectuate până cel târziu în 20.12.2019.

Astfel, cu aceste redceri, prețul unui sejur pentru doi adulâi și doi copii, la Duja Bodrum, Ultra All-Inclusive, cu plecare la începutul lunii iunie, este acum de 1.957 euro, față de 2.366 euro, tariful standard fără promoții și fără Early Booking.

Pentru mai multe informații despre sejururi, tarife și oferte, puteți consulta site-ul Paralela 45.


Comentarii Facebook