Oana Zavoranu si Pepe s-au despartit?


Oana Zavoranu si Pepe par a avea probleme in cuplu si sunt in pragul despartirii, sustin unii apropiati ai cuplului. Altii spun ca totul este o farsa.

Costin Marculescu a declarat la Acces Direct ca Oana Zavoranu a starnit zvonul pentru a-si face publicitate.

"Nu cred o iota din tot ceea ce am auzit. Nu am pus mana pe telefon pentru ca riscam sa pic de fraier, pentru ca asta mi-ar fi si spus. Le-am dat doar un mesaj in care le-am spus ca sunt suparat pe ei, pentru ca din cauza lor am plans. Se pot desparti Tom si Jerry, Fratii Grimm sau Fratii Jderi, dar Oana si Pepe niciodata. Nu i-am auzit niciodata sa se certe, pentru nimic", a spus Marculescu.

"Daca cineva mi-ar cere astazi un ochi pentru ea i l-as da. Cred ca si ea are nevoie de mine, dar este lasa si nu vrea sa spuna nimic. Mai suntem doar noi doua din familia Zavoranu. Eu pe Oana am facut-o dintr-o dragoste adevarata, chiar daca ea nu crede. Sunt foarte multi care o influenteazasi acum crede ca mama ei este dusmanul. Eu nu cred ca se potrivesc, am spus-o de la inceput, fara rautate. Asa am simtit eu ca mama. Acum este total schimbata, se vede ca sufera. Cred ca sufera si cu nervii foarte tare. Orice s-ar intampla, mama e tot mama. N-am sa-i intorc niciodata spatele", a spus Marioara Zavoranu, mama Oanei.

Comentarii Facebook