Sarutul gay dintre Javier Bardem si Josh Brolin, cenzurat la gala Oscarurilor! - FOTO


Gala cu numarul 83 a Premiilor Oscar a avut si unele momente cenzurate. Unul dintre ele a fost sarutul gay, care a fost "mascat" cu imaginea sotiei lui Bardem, Penelope Cruz.

Javier Bardem si Josh Brolin au urcat pe scena si s-au salutat sarutandu-se, dupa care au executat un numar de dans. Spectatorii de acasa ai galei nu au vazut momentul, pentru ca regizorii au "mascat" scena si au dat imagini cu Penelope Cruz, amuzata de ce vede.

Unul dintre producatorii al show-ului, Bruce Cohen, a spus in presa americana ca a vrut sa includa scena in transmisiune. "Momentul nu aparea in scenariul galei, si planul initial era sa mutam camera pe Penelope in timp ce aplauda discursurile lui Josh si Javier, cum s-a si intamplat, chiar atunci cand cei doi incepusera sa danseze.

Ce au facut Josh si Javier, i-am vazut ca incep sa danseze, dar, ca sa fiu sincer, nu am idee daca s-au sarutat, e prima data cand aud asta, am pus camera pe superba domnisoara Cruz. In momentul in care am mutat camera, Josh si Javier deja se indreptau catre podium
", a spus Cohen  citat de site-ul AfterElton.com.

Comentarii Facebook