Duminica 28 Aprilie

O stewardesă din Cluj-Napoca a reușit să-i cucerească pe arabii de la Emirates. Clujeanca face furori, „arată” ca superba Angelina Jolie


O stewardesă din Cluj-Napoca face furori printre arabi! Iulia Carmen și-a început cariera la o companie locală din Cluj-Napoca, însă, după un an, tânăra și-a dorit să evolueze și să treacă la următorul nivel. Așa a ajuns să aplice pentru un post la compania aeriană Emirates, acolo unde, de altfel, în prezent este stewardesă.

Având în vedere faptul că de multe ori este confundată cu Angelina Jolie, nici nu este de mirare că arabii de la Emirates au acceptat pe loc colaborarea cu românca. Fie că este printre nori, ori cu picioarele pe pământ, stewardesa eclipsează tot în jurul ei. Pe rețelele de socializare, Iulia se descrie ca fiind digital creator, model, dar și o iubitoare a călătoriilor. „Niciodată acasă” este citatul cu care îi invită pe internauți să-i exploreze profilul de Instagram, profil cu aproape 130.000 de urmăritori, scrie Cancan.

Iulia a fost aleasă pentru a poza în mai multe pictoriale ale unor reviste celebre de modă, printre care și Vogue. Până să devină stewardesă, tânăra a practicat balet timp de 12 ani, pasiune pe care nu a uitat-o nicio clipă. În prezent, are o școală de balet pentru copii în Dubai, acolo unde predă deja de 4 ani și este foarte apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă.