După 40 de ani de Capitală, un bucureștean s-a mutat la Cluj și spulberă mitul „orașului-comoară”: „E la țară rău de tot/Oamenii frustrați” - VIDEO


După 40 de ani în care a locuit în Capitală, un șofer din București s-a mutat la Cluj. Bărbatul spune că sunt 3 lucruri foarte bune în orașul din inima Ardealului, însă în esență Clujul este un sat, aceasta fiind concluzia la care a ajuns bărbatul în cei 3,5 ani de când locuiește aici.

Bucureșteanul a vorbit pe o platformă de socializare despre aerul și apa de la robinet care i se pare mult mai bună decât în Capitală, despre publicitatea pe care o are orașul în țară, însă și despre cum îi vede pe oamenii de aici.

Eu sunt în Cluj de 3,5 ani, dacă nu fac chiar 4 ani. Eu am 40 de ani de București. Îmi pare rău să te anunț, dar, sincer, după 3 ani de Cluj, fără niciun fel de hate, îmi pare rău să zic, dar Clujul are 3 chestii bune: 1. Foarte mișto aerul. E înconjurat de dealuri și e mișto aerul, care e și reumatic. Știi ceața aia de Cluj? O știi, da? 2. E foarte bună apa de la chiuvetă. Incredibil de bună! Și ce mai are bun Clujul? Marketingul. Oriunde te uiți la la știri , la tv, e numai Cluj, Cluj, Cluj. Marketingul e top, top. Cine se ocupă de marketing e absolut genial.

În rest, e la țară, aici, mâncați-aș gura ta. E la țară, la țară. Dacă te uiți la oameni, la cum se îmbracă, cum se poartă, la cât de frustrați și opăriți sunt, e la țară rău de tot! Dar da, am venit și eu la oraș de la țară, de la mine de acolo din București, născut și crescut în București. Am venit și eu la țară, aici la voi… ăăăăă, la oraș pardon!”, a transmis bărbatul în filmarea publicată.

Comentarii Facebook