Sambata 10 Aprilie

O femeie a aflat în ziua nunții fiului său că nora este fiica pierdută cu peste 20 de ani în urmă


O femeie din China a descoperit, chiar în ziua nunții fiului ei, că viitoarea noră era chiar fiica pe care o pierduse cu mulți ani în urmă, după un semn din naștere pe care tânăra îl avea pe mână. 

La nunta care a avut loc în Suzhou, provincia Jiangsu, China, femeia a observat că tânăra avea pe mână un semn din naștere extrem de asemănător cu cel al fiicei sale naturale, pe care a pierdut-o cu peste 20 de ani în urmă.  Astfel că s-a apropiat de părinții fetei și i-a întrebat dacă aceasta este cumva adoptată, scrie dailystar.co.uk.

Familia tinerei a fost șocată, deoarece au ținut secret acest lucru atâția ani, dar i-au povestit femeii că au găsit-o pe tânără, când era doar o mică fetiță, pe marginea drumului, și de atunci, aceasta a rămas la ei. 

La aflarea veștii, mireasa a fost copleșită și a izbucnit în lacrimi. Tânăra a declarat că și-a dorit atât de mult să își găsească familia naturală încât a descris momentul ”mai frumos decât nunta în sine”. 

Cei care oficiau nunta au declarat că ceremonia poate continua dat fiind faptul că fiul femeii fusese adoptat și, astfel, între mire și mireasă nu era nicio legătură de sânge.

Potrivit declarațiilor, femeia a hotărât să adopte un băiat orfan, după ce a renunțat la speranța că își va găsi fiica pierdută. 


Comentarii Facebook