Brad Pitt în ipostaze inedite pentru un pictorial FOTO



Celebrul actor american, Brad Pitt, a pozat recent pentru revista ”Interview Magazine”, unde a și vorbit despre prioritășile din viața lui în acest moment.

Actorul a fost fotografiat în mai multe ipostaze neobișnuite, cea mai inedită fiind cea în care Pitt poartă dreaduri, specifice ascultătorilor de muzică raggae.

 

 

 

Acesta a mai fost costumat și în mafiot din anii 20 și în om al străzii.


 

 



 

În interviul acordat lui Guy Ritchie, Brad Pitt a spus că este din ce în ce mai selectiv când vine vorba de filmele în care joacă.

"Aş vrea ca filmul în care joc să aibă o poveste bună, îndeajuns de bună pentru a şi-o aminti şi familia mea. Familia mea este totul pentru mine. Familia este pe primul loc", a declarat actorul.

Actorul a mai precizat că a acumulat destulă experiență în cinematografie încât să își dea seama când trebuie să se retragă dintr-un rol.

" Atunci când joc într-un film este important pentru mine ca dacă stau pe platou chiar şi 14 ore pe zi, oricâte săptămâni sau luni ar dura, timpul acesta să fie petrecut cu persoane pe care le respect. Vreau să ştiu că dacă facem un lucru să dăm tot ceea ce e mai bun din noi ", a adăugat Pitt.

Următorul film în care joacă Brad Pitt este "Kiling Them Softly", în regia lui Andrew Dominik. "Momentul în care este plasat temporal filmul este într-o perioadă foarte dificilă pentru America. Era o vreme în care toată lumea încerca să facă alegerile potrivite pentru America", a spus Pitt pentru Interviu Magazine.

"Kiling them Softly" este programat să apară în cinematografe pe 30 noiembrie.


Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook