Nicolas Cage a ajuns la Cluj. Cum arată actorul american. De ce s-a supărat starul - VIDEO


Actorul si regizorul american Nicolas Cage a ajuns la Cluj-Napoca, dar a trecut într-un mers robotic, prin terminalul de la Aeroportul Cluj-Napoca, spre Mercedesul care îl aștepta la scară.  Starul era de nerecunoscut.

Actorul a venit cu o cursa de linie de la Munchen și a vrut să fie luat de limuzină direct de pe pistă. Conducerea Aeroportului i-a respins cererea pentru că această onoare este rezervată șefilor de stat și oficialilor de rang foarte înalt.

Cage a fost primit în salonul VIP al Aeroportului, apoi a trecut prin terminal extrem de sobru, probabil supărat de primire, și s-a urcat în Mercedes. Niciun fan nu l-a așteptat la sosirea la Cluj-Napoca.

Actorul a cerut ca în niciun moment să nu aiba camere de filmat in preajma lui. El avea pe cap o pălărie de cowboy si ochelari de soare, fiind de nerecunoscut.

Nicolas Cage va fi cazat intr-un penthouse de lux de la etajul 11 al unui hotel din Cluj-Napoca. 

Apartamentul in suprafata de 350 mp are doua dormitoare, doua bai cu jacuzzi si sauna, un living urias cu bucatarie si o terasa la 360 grade in preajma apartamentului. 

În ceea ce privește mâncarea, starul nu a avut pretenții. Apartamentul ales de actor se închiriază cu 2000€ pe noapte. 

Sâmbătă seara, Nicolas Cage va primi in Piata Unirii, in fata publicului, premiul pentru aportul adus cinematografiei, iar duminica va avea o intalnire cu fanii, dar a refuzat să discute cu presa. Actorul va părăsi apoi România, vizita fiind una discretă.

Comentarii Facebook