Evenimente speciale pentru cei mici de 1 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca


Copiii clujeni sunt așteptați, în acest final de săptămână, să sărbătorească 1 iunie în Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, unde le-au fost pregătite mai multe surprize de ziua lor.

Astfel, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca anunță că cei mici sunt așteptați în 1 și 2 iunie în Parcul Central cu spectacole de teatru, dans, muzică, ateliere de creație WonderPuck, o prezentare de modă pentru copii, precum și activități și demonstrații sportive, în cadrul festivalului Hai-Hui printre povești, căruia i se alătură Crosul Copiilor și Zumbathonul (eveniment caritabil We are One).

Festivalul este organizat de către Asociația Prietenii lui Puck, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și Teatrului de Păpuși Puck din Cluj-Napoca.

Programul evenimentului poate fi găsit AICI

De asemenea, ARTdealul se întoarce, iar anul acesta temele sunt #ArtMeetsTherapy, #ArtMeetsDigital şi #ArtMeetsEducation! 

ARTDealul este un festival în aer liber de terapie prin artă, educație non-formală și divertisment, accesibil implicit persoanelor cu dizabilităţi. Va avea loc în 1 şi 2 iunie în Parcul Central cu activităţi pentru întreaga familie şi grupul de prieteni. Festivalul, aflat la patra ediţie, oferă participanților acces gratuit la ateliere creative, educative şi activități artistice, precum sunt atelierele de pictură şi educaţie financiară, terapia cu animale, proiecția de film în aer liber, concert în aer liber și multe altele.

Festivalul ARTdealul este organizat de Asociația Impuls For Community.

Detalii despre program se găsesc AICI.

Comentarii Facebook