Nicolae Guţă, într-un scandal uriaș! „Regele manelelor” este vizat de căutările mascaţilor, într-un dosar pentru afaceri cu bijuterii de aur


Nicolae Guță se regăsește în mijlocul unui scandal de amploare! O serie de percheziții au fost efectuate în județul Hunedoara, de către polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Ar fi vorba de bijuterii care au însemnele unor mărci celebre protejate, puse spre vânzare. 

Mai multe case, care se află în proprietatea familiei celebrului manelist, au fost controlate de mascați. Din relatările poliției, casele aparțin nepoților lui Nicolae Guță. Este cunoscut faptul că atât manelistul cât și familia sa au mai multe case în apropierea orașului Petroșani.

Nicolae Guță, vizat de un scandal uriaș 

Conform primelor cercetări, se pare că nepoții lui Guță au fost acuzați că aduceau din străinătate obiecte din aur care erau însemnate cu sigla unor branduri celebre de lux, precum Gucci sau Dior. Ulterior aceștia le vindeau pe internet pretinzând că sunt originale, potrivit RTV.

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulteriror vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și cintrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată un comunicat al Poliției.

Comentarii Facebook