VIDEO - Nici cainii nu mai vor mancare de la Basescu! Cel mai "tare" caine din lume stie ca mancarea de la Basescu nu e buna!

 

Unul dintre cei mai draguiti caini din lume circula in aceste zile pe internet. Stapanul lui ii da cate o bucatica de mancare pentru caini. De fiecare data ii spune "Ia de la...!" Dar cainele accepta de la parinti, dar niciodata de la Basescu.

 

"Ia de la tata!", "Ia de la mama!" sunt indemnurile la care catelusul nu are nicio ezitare in a lua bucatica de mancare, dar cand aude "Ia de la Basescu", nu mai vrea sub nicio forma sa ia mancare! Ba mai mult, dupa indemnuri repetate catelusul se da chiar un pas inapoi, ca nu cumva sa atinga mancarea, care pare de-a dreptul otravita.

 

Filmuletul pe care l-am postat noi, mai are inca o varianta, in care acelasi catelus refuza cu inversunare sa "Ia de la Boc!". Stapanul lui il indeamna "Ia de la Boc!", dar catelusul refuza.

 

Asa ca tanarul insista. "Hai ma, ia de la Boc, cu TVA-ul!". Dar nici macar catelul nu poate inghiti povestea cu TVA-ul de 24%, prin urmare, nu se lasa induplecat, pana cand stapanul nu ii spune "Ia de la tata!".

Comentarii Facebook