Nenumarate sunt caile Domnului, la fel si ...sms-urile de sarbatori

De Craciun, clujenii s-au intrecut din nou in a trimite sms-uri. Anul acesta, pe langa mesajele obisnuite cu "Fie ca...", la moda au fost si cele cu tenta politica. Iar premierul clujean Emil Boc a fost destinatarul principal al urarilor.

 

Asa ca i-au urat romanii de toate: sa alba parte de o viata buna ca a lor, sa fie bogat si norocos ca si ei si sa mai prinda si Guvernul Boc al XIII-lea, ca si PCR-ul. Cea mai nastrusnica dintre urari a fost insa, cu siguranta cea in care i-au dorit sa fie ca Nastase, Geoana, Basescu sau Prigoana:

 

"BOC, BOC, BOC la usa ta,

Vreau sa iti urez ceva.

Iti doresc sa fii Nastase,

Sa ai minim patru case.

Iti urez sa fii Videanu,

Ca sa vinzi borduri tot anu

Sa fii mai istet ca Geoana,

Si la bani peste Prigoana./

Sa tot bei coniac cu toiu

Ca nea Nicu Vacaroiu.

Ca Basescu de barbat

Ca sa dormi cu Udrea-n pat.

Asta am avut de spus.

LA MULTI ANI!

Paharul sus!".

 

Inventivitatea clujenilor a fost nelimitata. Astfel ca si cei specilizati in inselatorii si-au creat propriile mesaje: "Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms", a fost unul dintre sms-urile primite de multi romani in noaptea de Craciun.

 

Criza a fost o sursa buna de inspiratie pentru multi: "Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, este gata cozonacul!"

 

Iar daca esti un tanar indragostit de o preafrumoasa domnisoara, cu siguranta ai gasit pe internet un mesaj plin de "afectiune" p care sa il trimiti: "Nu suna la 112 daca la tine in camera vezi un barbat gras si cu barba lunga care vrea sa te vare intr-un sac, caci este trimis de catre mine… Mi te-am cerut ca dar de Craciun."

 

Nici cei care au stat pe Internet nu au vrut sa lase Craciunul sa treaca fara un status adecvat pe messenger celei mai frumoase sarbatori din calendarul crestin: 

 

"Ocupat. Incerc sa il prind pe Mos Craciun".

"Not at my desk!… am plecat sa-l caut pe Mos Craciun…"

"Da-mi o poza cu tine ca sa pot sa-i arat la mosul ce sa-mi aduca".

 

Cam asa aratau statusurile celor care si-au petrecut Craciunul pe... net.

"As da zile de la mineee…Sa petrec Craciunul cu tineee…", si-au spus unii indragostitit, pe ritm de manele. De Anul Nou invitatia se va transforma, desigur, in dans.  

Comentarii Facebook