Nelson Mondialu donează vila din Ciurila sau numai se preface? ”Dacă vă adunați 10 familii de săraci, palatul este al vostru!” - VIDEO


Nelson Mondialu a devenit faimos în toată România, după ce fost prins în timp ce aduna donații de la fani pentru a-și ridica conacul din Ciurila.

Interlopul Nelson Mondialu își face casă pe donații de la fani: A apărut o nouă specie de interlop, interlopul cerșetor! - FOTO

Acum, cunoscutul interlop clujean a făcut un clip video în care anunță că vinde casa din Ciurila. ”Nu stau eu aici. Am făcut-o ca să o vând”, spunea recent Nelson Mondialu, într-un grup de apropiați. 

EI bine a venit momentul în care acesta dă lucrurile pe față. Nelson Mondialu caută clienți pentru vila din Ciurila, dar este dispus și să o doneze ”dacă găsiți 10 familii de săraci. Au loc să stea aici, că e domeniu mare”, a spus simpaticul interlop.

Fratele acestuia, ”Pompierul”, i-a ironizat casa, când a văzut-o, și a spus că parcă e o poiată. Mondialu se pare că a fost deranjat de cele spuse și a trecut la fapte. Decizia de a vinde construcția pare a fi definitivă.

Comentarii Facebook