Născut 3 februarie - vărsător: Puncte slabe și tari, sănătate și numere


Vărsător născut în trei februarie - Personalitate

Majoritatea celor născuţi în această zi sunt extrem de atenţi la detaliile profesiunii lor şi sunt foarte pricepuţi în domeniile tehnice. Ei deţin un talent înnăscut în această privinţă, o abilitate evidentă cu obiectele fizice şi capacitatea de a demonta, monta şi menţine în bună stare de funcţionare felurite aparate. Au de asemenea un excelent simţ al timpului, alegând de obicei momentul optim pentru a acţiona, în afaceri sau în dragoste. Aceasta din urmă poate fi privită de ei ca fiind un "hobby" pasional, care capătă atenţia acordată unei cariere profesionale.

Sunt deosebit de realişti în privinţa a ceea ce pot şi ce nu pot face. Indiferent dacă au sau nu îndeajuns de mult geniu pentru a fi remarcabil de originali, vor controla toate aspectele profesiunii lor. Punctualitatea nu constituie totuşi o trăsătură forte, aşa că au obiceiul să întârzie. Sunt răbdători şi insistenţi; de asemenea, surprinzător de pragmatici în privinţa capacităţilor lor. în ciuda trăsăturilor amintite, problemele lor emoţionale sunt ferm înrădăcinate. Pot avea multe dificultăţi în menţinerea oricăror relaţii intime normale şi se pot speria până şi la simpla sugerare a acestora, îndeosebi bărbaţilor născuţi în această zi li se potriveşte eticheta "fobia loialităţii", însă atât bărbaţii, cât şi femeile născute în 3 februarie au adesea nevoie de situaţii extrem de neconvenţionale, deseori în sfera sexuală, în privinţa grijilor materiale ce sunt esenţiale pentru oamenii obişnuiţi, ei manifestă o atitudine de cvasi-indiferenţă.

Vărsător născut în trei februarie

Daca o situaţie nu le aduce succes, sunt perfect capabili să o abandoneze şi să treacă mai departe. în privinţa financiară, par a fi norocoşi şi capabili să câştige în mod neaşteptat, în acelaşi timp, există o mare probabilitate ca ei să-şi piardă banii repede, sau, şi mai rău, fără să ştie cum, de parcă le-ar aluneca printre degete. Cei mai mulţi au necazuri în a dobândi stabilitate şi permanenţă în viaţă, totuşi chiar stilul flexibil de trăi le poate oferi o anume securitate. Adaptându-se rapid, se simt mai puţin ameninţaţi decât majoritatea oamenilor de modificarea situaţiilor şi de nesiguranţă.

Vărsător născut în trei februarie

S-ar părea că, în privinţa lor, cheia ar fi o viaţă orientată mai puţin spre exterior şi mai mult spre interior, totuşi rareori acesta este adevărul. Ocupându-se cu fapte, detalii şi tehnici, aflând ce anume funcţionează şi ce nu, manipulând, încercând -mereu încercând - metoda de învăţare din propriile greşeli poate deveni un mod de viaţă. De aceea, este realmente nevoie de un partener înţelegător, cu o mare stabilitate şi încredere în sine, care să echilibreze asemenea personalităţi estetice, dar solicitante fizic. Cei care nu au norocul de a întâlni astfel de indivizi pe care să se poată bizui vor porni de obicei pe o cale mai lipsită de griji, preţuindu-şi libertatea mai mult decât o relaţie permanentă.

Puncte tari: tehnic, detaliat, perfecţionist

Puncte slabe: inconstant, cu probleme emoţionale, hedonist

Vărsător născut în trei februarie - Numere şi planete

Persoanele născute în ziua de 3 a lunii februarie sunt conduse de numărul 3 şi de planeta Júpiter. Cei conduşi de numărul 3 tind să promoveze în poziţiile cele mai înalte din domeniul lor de activitate; îşi iubesc independenţa şi se descurcă bine în propriile lor afaceri, iar cei născuţi în 3 februarie nu constituie o excepţie. Cu toate acestea, deoarece Uranus este guvernator în Vărsător, ei pot fi haotici şi schimbători. Din fericire, adesea o conjuncţie Jupiter-Uranus conferă noroc material.

Vărsător născut în trei februarie -Sănătate

Mulţi dintre oamenii născuţi în 3 februarie sunt destul de excentrici în atitudinea faţă de sănătate şi ca atare sunt sugerate controale regulate. Totuşi, e posibil să le vină greu să-şi respecte programările, fie uitând complet de acestea, fie întârziind. O problemă similară există în privinţa menţinerii unei alimentaţii regulate sau a unui şablon de exerciţii fizice. Adesea, ei insistă să mănânce orice doresc si atunci când doresc şi se opun încercărilor de a le fi aplicate restrângeri sau reguli.

Atât timp cât norocul este de partea lor şi o bruscă prăbuşire a optimismului nu-i azvârle în ghearele deprimării, se descurcă excelent cu această abordare liberalista. 3 februarie este una dintre puţinele zile ale anului în care o atitudine programată faţă de sănătate nu are deloc succes. Persoanelor născute în ziua aceasta le place abundenţa de gratificaţii fizice şi senzoriale, atâta vreme cât nu implică legături. Pentru că activităţile le preocupă atât fizic, cât şi mental, ele trebuie să evite să abuzeze ori să-şi suprasolicite corpurile, deoarece ulterior în viaţă pot apărea probleme legate de articulaţii, vene şi oasele picioarelor.

Vărsător născut în trei februarie - Recomandări

Perseveraţi. încercaţi să vă susţineţi termenii şi nu cedaţi cu atâta uşurinţă. Câteva reguli n-au făcut rău nimănui niciodată. Nu vă speriaţi de sentimente. Cu toţii trebuie să ne înfruntăm responsabilităţile, mai devreme ori mai târziu.

Vărsător născut în trei februarie - Celebrităţi născute in această zi

1976: Cătălin Hîldan - fotbalist român (d. 2000)

1951: Blaise Compaore - şeful statului Burkina Faso

1950: Alvaro Vitali - actor italian

1947: Andrei Gheorghe Kirâly - politician român

1944: Petre Anghel - scriitor român, profesor universitar şi conducător de doctorat (d. 2015)

1941: Ştefan Iordache - actor român de teatru şi film (d. 2008)

1912: Constantin N. Arseni - medic neurochirurg român, profesor universitar şi director al clinicii de Neurochirurgie a facultăţii de medicină din Bucureşti 1898: Alvar Aalto - arhitect finlandez (d. 11 mai 1976)

1894: Norman Percevel Rockwell - desenator, ilustrator şi pictor american (d. 1978) 1892: Gheorghe I. Brătianu - politician român (d. 1953)

1890: Paul Scherrer - fizician elveţian (d. 1969)

1809: Felix Mendelssohn Bartholdy - compozitor, dirijor şi pianist german (d. 1847) 1772: Pierre Claude Pajol - general francez (d. 1844)

1338: Ioana de Bourbon - soţia regelui Carol al V-lea al Franţei (d. 1378)

Comentarii Facebook