Moldoveancă ajunsă celebră pe TikTok. Clipurile cu ea dansând sârba pe o masă cu roți au devenit virale. VIDEO


Liliana a devenit celebră pe platforma TikTok, dansând sârba pe o masă cu roți. Aproape 100.000 de persoane o urmăresc pe moldoveancă pe platforma online.

Aceasta și-a căpătat popularitatea dansând pe muzică populară atât pe masa cu roți, dar și în alte multe locuri, cum ar fi pe câmp, unde este zăpadă, pe o masă dintr-un parc sau pe un pod. Videoclipurile ei au devenit virale. Iată videoclipul care a făcut-o celebră pe Liliana:

Moldoveanca și-a început activitatea pe rețelele personale de socializare în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci și-a strâns o comunitate mare de fani. În prezent, ea le arată oamenilor cum dansează sârba pe o masă cu roți, chiar în casa ei.

Liliana nu dansează doar la ea acasă, ci și în diferite locuri unde merge. Spre exemplu, moldoveanca a dansat pe o masă dintr-un parc, pe un câmp plin cu zăpadă, pe un scaun din curte, în mijlocul străzii și în diverse alte locuri.

Femeia a reușit să strângă o comunitate mare de urmăritori pe TikTok, reușind să adune peste 100.000 de oameni care o urmăresc. 

Comentarii Facebook