Influencerița clujeană Alina Ceușan lasă „capitala” Ardealului pentru București: „Clujul va fi tot timpul prima mea dragoste”. Cum explică decizia


Clujeanca Alina Ceușan, una dintre cele mai iubite influencerițe din România se mută în Capitală. Invitată în emisiunea Xtra Night Show difuzată pe Antena Stars, Alina a vorbit și despre motivele pentru care a decis să facă această schimbare de peisaj.

Clujul va fi tot timpul prima mea dragoste, după ce am fugit de acasă, cum se spune, de la Târgu Mureș, pentru facultate. Vrem să venim către București mai des decât o facem în momentul de față și am zis că ne-ar prinde bine să stăm potoliți, într-un loc, toți 3. Sper ca treaba asta să se întâmple cât de repede și da, ne căutăm un apartament aici în București, un loc căruia să-i spunem acasă măcar o perioadă din lună pentru că, chiar dacă ... eu cum am spus de-a lungul timpului: dacă ești bun, proiectele vin la tine și cred că asta s-a demonstrat, e important să fim și aici pentru partea de business și toate lucrurile se întâmplă la timpul lor.", a pus Alina Ceușan la Xtra Night Show.

ni.jpeg

Vedeta se bucură de succes pe plan profesional, are o carieră de succes ca influencer, iar pe plan personal lucrurile îi merg la fel de bine. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni alături de soțul ei, Raul, și au împreună un băiețel superb, pe care l-au numit Rock. Întrebată ce anume nu mai poate face de la Cluj, influencerița a mărturisit că au devenit obositoare drumurile Cluj - București și a ajuns la concluzia că, într-adevăr, în Capitală ai mult mai multe oportunități.

Știi că de 11 ani fac drumul ăsta Cluj - București pentru toate evenimentele pe care le am și pentru tot ce se întâmplă și devine obositor și la un moment dat trebuie să te gândești și că , într-adevăr, București înseamnă foarte multe oportunități. Ceea ce îmi doresc acum e să fiu într-un loc în care pot să fiu în același timp aproape de Raul și de Rock, să fim toți trei împreună, pentru că asta contează cel mai mult. Pentru mine Bucureștiul, de-a lungul timpului a însemnat și foarte mult stres și evenimente care au fost legate de muncă.", a mai spus Alina Ceușan.

Comentarii Facebook