Miss Tourism România 2013 este din Transilvania - FOTO

 

Miss Turism România 2013 este Natalia Ioana Oneţ. Ea a fost desemnată miercuri, 3 aprilie, și va reprezenta România la competiţia internaţională, din 22 mai - 6 iunie, în Guineea Ecuatorială.

 

Natalia este absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti.

 

Natalia are 23 de ani, o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90, este născută în Satu Mare, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Tânăra cochetează de câţiva ani cu televiziunea și vorbește patru limbi străine: engleză, franceză, spaniolă şi italiană, scrie Mediafax.ro.

 

La 15 ani, Natalia Ioana Oneț a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional ”Doamna Stanca” din Satu Mare, dar și locul 3 la Miss Universe România 2009 şi locul 1 la Miss Hostess România 2011. Transilvăneanca a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, plrezentând și pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato.

 

La 17 ani Natalia Ioana Oneț a apărut într-un videoclip 3rei Sud Est, iar recent și în videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar şi pentru rapperul american Flo Rida.

Comentarii Facebook