Cristian Gog contestat de un nou mentalist! Vlad Grigorescu se crede mai bun ca și iluzionistul clujean - VIDEO

 

Un mentalist care participă în sezonul 3 al emisiunii Românii au talent se consideră mai bun ca și Cristian Gog. 

 

Vlad Grigorescu este unul din artiștii de top ai României. Tânar, carismatic, energic și cu abilitati ieșite din comun, el reușește să tină o sală întreagă cu gura căscată prin demonstrațiile sale de mentalism. Combină tehnici psihologice de manipulare, sugestie, îndemnare și multă intuiție ca să creeze iluzia unui al șaselea simț.

 

A prestat pentru clienți de clasă înaltă, corporații mari, publicuri de teatre și este mereu invitat să presteze în emisiuni TV, el fiind chiar protagonistul primului show TV de hipnoză, “Hipnoza, jocurile mintii”. Este primul care a adus conceptul de mentalism si hipnoză de scena în România”, este descris artistul care vrea să câștige marele titlu în acest an.

 

Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Știa și el un truc și voia să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toată viața”, a spus Vlad Grigorescu.

 

La preselecțiile din acest an ale emisiunii ”Românii Au Talent”, Vlad Grigorescu a reușit să ridice toată sala în picioare printr-o poveste comică spusă cu ajutorul unui singur pachet de cărti.

 

El se teme că ”nu este în interesul televiziunii ca doi ani la rând competiția să fie câștigată de magicieni”, dar crede că ”trebuie să castige aceasta competiție pentru că este mult mai carismatic și mai bun decât clujeanul Cristian Gog, deținător în prezent al titlului de cel mai talentat român”.

 

Vlad Grigorescu va putea fi văzut la treabă, vineri, 5 aprilie 2013, în semifinalele live de la Românii au talent.


 

Comentarii Facebook