Mircea Bravo s-a săturat de ”artistele astea: makeup artist, păr artist, ceară artist”: ”Dacă mergi la nuntă, te taxează mai scump! Genial”


Comediantul clujean Mircea Bravo a fost la iUmor și a făcut România să râdă. El promovează acum noul lui film, iar toate glumele au fost despre nunți. 

Chiar dacă s-a râs pe bune, tot ce s-a zis pe scenă se regăsește în viața de zi cu zi, pentru că nunțile sunt o corvoadă, iar banii adunați de miri sunt returnați poate și dublu la următoarele nunți la care sunt invitați. Totul este o sursă inepuizabilă de umor, mai ales că românul știe cel mai bine să facă haz de necaz.

Eu mi-am ținut nunta joi pentru că sâmbătă aveam altă nuntă! Știți că sunt din Cluj, dar am venit la București că am două nunți, doar nu credeați că am venit pentru iUmor. Nu am timp!

Mai vine câte unu și se laudă că a făcut 25.000 de euro la nuntă. Bă, ești nebun? Banii ăia trebuie să îi dai înapoi cu dobândă.

Spre exemplu, am avut un prieten și a venit la mine la nuntă și a pus 1.500 de lei, săptămâna trecută am fost la el la nuntă și am pus 1.500 de lei, aceeași sumă, același plic. Am tăiat numele meu și am pus numele lui. Direct m-a sunat și m-a întrebat: ”Bă Mircea, dar de ce ai pus așa puțin?”. Păi atât mi-ai pus și tu, i-am zis. ”Da, Mircea, dar e inflația, Roborul”. 

Nu-i bai, că de fapt banii pe care îi pui în plic sunt zero. Voi știați că o femeie trebuie să își ia altă rochie la fiecare nuntă. Eu am crezut că e ca la noi. Eu, pe clasa a douăsprezecea, am primit un costum și ăla e costumul cu care mă duc la nunți, la club și la Înviere. 

M-am căsătorit și cineva a decis că mai îmi trebuie un costum, ăsta de pe mine, și care e costumul cu care mă îngrop… în datorii!

Măcar stai liniștit, după ce ai plătit rochiile. Te poți duce liniștit la nuntă să te bucuri că nu mai ai nicio cheltuială… în afară de păr, machiaj, epilat, unghii. 

Voi știați că artistele astea: makeup artist, păr artist, ceară artist, el te întreabă dacă mergi la nuntă, pentru că dacă mergi la nuntă e mai scump. Mie mi se pare genial. 

Dacă o să ajungeți să spuneți că mergeți la fiecare invitație de nuntă, ajungeți în stradă pentru că mirii nu au empatie. Ei nu se gândesc ”Mă, Mircea a avut 20 de nunți vara asta. Mai poate? Mai are de unde?”. Ei sunt ca Piranha să te mănânce”, a glumit Bravo, pe scena de la iUmor. 

Comentarii Facebook