Călin și Orianda Donca sunt într-o relaţie de 15 ani, milionarul acuzat de evaziune fiscală a dezvăluit pactul făcut cu soția: N-am nevoie să facă altceva


Milionarul ardelean Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile la mijlocul lunii septembrie, după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT de evaziune fiscală. Călin Donca este unul dintre milionarii din România care au o activitate intensă pe reţelele de socializare. Într-unul dintre clipurile postate, Călin Donca a vorbit şi despre soţia sa.

Cei doi au împreună 5 copii. Călin Donca a dezvăluit ce pact au făcut în urmă cu 15 ani, când au decis să înceapă relaţia.

„Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor: Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva.

Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră. Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună”, a povestit, recent, Călin Donca într-un video postat pe reţelele de socializare.

Comentarii Facebook