Mircea Badea si-a lansat un ceas cu initiale lui. Accesoriul costa 1.280 de lei - FOTO

Mircea Badea a lansat un ceas fabricat in Elvetia, care poate fi cumparat de pe site-ul vedetei de la Antena 3 cu 1.280 de lei.

 

"Povestea ceasului meu nu are ingrediente de marketing si nici seductie de taraba. Mi-am dorit un ceas care sa-mi placa si pe care sa-l pot oferi, in numar limitat, celor care au aceleasi gusturi, porniri, preferinte, (de fapt celor care ma suporta). L-am cautat mult si l-am gasit in tara care stie sa le faca pe cele mai bune", scrie Mircea Badea pe mircea-badea-ceasuri.ro.

 

Orice fan poate comanda ceasul care are initialele lui Mircea Badea, dar pentru onorarea comenzii solicitantii trebuie sa astepte cel puin o luna. "Stiam ca am putini prieteni si am comandat doar cateva exemplare. Am descoperit ca suntem mai multi cei care cautam si ne dorim la fel. Asa incat, desi ramane o productie de serie limitata, ceasul meu poate fi comandat de toti cei care si-l doresc. Dar tocmai pentru ca este editie limitata, pentru ca se produce si semneaza individual, va trebui sa-l asteptati o vreme. Macar o luna de la data solicitarii", spune realizatorul emisiunii "In gura presei".

 

Foto: mircea-badea-ceasuri.ro

Comentarii Facebook