Mircea Badea o ironizează pe Simona Halep ca un bădăran


Mircea Badea a atacat-o din nou pe Simona Halep, având o predilecție în acest sens. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a ironizat-o pe Simona pentru că s-a distrat într-un club din București alături de mai multe personaje mondene. 

Garbine Muguruza (27 de ani) a spus că nu a aflat de la Simona Halep despre obiectivele turistice din România, ci de la o prietenă. Aceste vorba l-au făcut pe Mircea Badea să ia foc.

Totuși, doamna Halep s-a dus la Loft, s-a pozat cu Capatos! Garbine Muguruza a ratat Loftul, dar poate data viitoare află și de Loft, depinde cu cine vorbește! 

Sigur, sunt frumuseți în țara noastră! Dar ele sunt absolut comparabile și pe alocuri destul de lesne de întrecut de multe locuri! Frumuseți ca în România chiar am mai văzut, pe bune. Prințul Charles de ce vine în România? Nu a mai văzut frumuseți prințul Charles? Nu… Fix asta! Să vadă cum trăiau strămoșii lui în Evul Mediu! Să vadă cum se ară cu animalul, cu calul! Asta e treaba, că unde mai vezi asta?”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a mai fost deranjat și de faptul că Simona Halep și-a investit o bună parte din banii câștigați din tenis în afaceri imobiliare, ridicându-și trei case, două la Snagov: ”Dac-o fi adevărat, mă gândesc așa: dânsa a câștigat cel puțin 36 de milioane de dolari numai din tenis, strict din turnee. Contractele de publicitate, care nu sunt ca la Naomi Osaka, să ne înțelegem, e mare diferență…

Că totuși vine din România doamna Halep! Contează și asta. Adică nu se năpustesc giganții mondiali să vâre banul. Bun, 36 de milioane numai din tenis. Frățioare, adică două case la Snagov? Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”.

Comentarii Facebook