3 zodii pentru care luna august va fi cu totul și cu totul de aur


Ultima lună a verii aduce vești bune pentru zodii! Nativii au parte de provocări și experiențe de neuitat, dar doar trei dintre aceștia sunt cu adevărat răsfățați de astre și au noroc nelimitat. Își realizează planurile mărețe, le merge totul ca pe roate și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Luna Nouă care răsare în puternicul Leu în data de 8 august deschide calea către realizarea celor mai intense visuri și le oferă zodiilor energia necesară de a merge până la capăt și de a nu se opri până când nu obțin exact ceea ce își doresc.

Un alt moment cheie pentru dobândirea fericirii și a abundenței este marcat de tranziția Soarelui în constelația Fecioarei, de pe data de 22 august. Evenimentul astral luminează minți, facilitează gândirea creativă și le oferă șansa zodiilor de a fi practice, determinate și înțelepte. Alinierile cosmice extraordinare culminează și cu un bonus de noroc din partea planetelor, pe care trei dintre nativii noștri îl vor resimți din plin.

3 zodii pentru care luna august va fi de aur. Taur

Să recunoaștem, nu ai muncit deloc în plus la locul de muncă în ultima perioadă și te-ai mulțumit doar să îndeplinești sarcinile de bază. Această atitudine relaxată a ta ți-a permis să nu te preocupi doar de carieră, ci să îți faci timp și pentru anumite hobby-uri sau activități alături de cei dragi. Însă, astrele chiar te favorizează în această perioadă pentru că, exact atunci când nu te aștepți, primești o propunere de afacere pe care nu o poți refuza. Sunt șanse să îți sporești considerabil veniturile și să îți cumperi toate lucrurile materiale la care ai râvnit până acum. Se pare că munca mai puțină chiar te-a ajutat să primești ceea ce îți doreai. 

3 zodii pentru care luna august va fi de aur. Fecioară

În privința ta, eforturile uriașe sunt cele care fac diferența. Ai luptat foarte mult să cucerești o persoană pe care o placi de foarte mult timp și, cu toate că ai făcut orice a fost posibil pentru a-i atrage atenția și a o convinge să începeți o relație, semnalele din partea sa nu au fost chiar încurajatoare. Situația se va schimba radical în luna august, când aveți ocazia de a vă îndrăgosti până este cap unul de celălalt și să ajungeți la concluzia că vă doriți amândoi să rămâneți împreună până la sfârșitul vieții. 

3 zodii pentru care luna august va fi de aur. Scorpion

Știm foarte bine că visezi în mod constant la aventuri noi și interesante, dar nu de fiecare dată reușești să îți satisfaci această poftă de adrenalină. În luna august ești cu adevărat norocos, pentru că o persoană apropiată, posibil chiar partenerul de viață, îți va propune să mergeți într-o călătorie prin mai multe orașe, în cadrul căreia să descoperiți tot felul de culturi și obiceiuri interesante. Ai parte de distracție pe cinste și fiecare locație în care vei ajunge îți va face sufletul să vibreze de fericire.

Comentarii Facebook