Jean Claude van Damme, filmat într-o mașină cu români din Cluj-Napoca, în timp ce asculta manele - VIDEO


Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se află de câteva zile în România. 

Imaginile cu celebrul actor au fost transmise Live pe Facebook. Van Damme a fost filmat într-o mașină, miercuri după-amiază, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, tare mândru de realizarea lui. Văzând că este filmat, actorul, care stătea pe scaunul din dreapta, i-a atras atenţia prietenului său, precizând că nu vrea să apară pe Internet. „No good for social network” (Traducere: „Nu este OK pentru social media” ), a spus Jean-Claude Van Damme.

În doar câteva ore, clipul a adunat câteva zeci de mii de vizualizări şi comentarii. Mii de internauţi au comentat la clip. „Genial", „Ai făcut istorie" sau „Vedeţi să nu îl supăraţi că vă bate în trei exemplare", sunt doar o parte din comentariile primite la respectiva postare. 

Potrivit Medifax, se pare că tinerii care au postat imaginile cu actorul sunt din Cluj. La un moment dat, marele actor și-a arătat mușchii și a început să danseze pe manele. 


Comentarii Facebook