Mircea Badea a boxat cu Doroftei - VEZI VIDEO


Mircea Badea a boxat cu Leonard Doroftei la sala din Pitesti unde se antreneaza fostul campion mondial. Badea a urcat in ring cu "Mosul", care l-a muncit putin pe realizatorul emisiunii "In Gura Presei".

"Am fost pana la Ploiesti la sala de box unde Doroftei se antreneaza 6 zile din 7. Are cu zece kilograme mai putin decat ultima data cand l-am vazut si mai are de dat jos pana la categoria sa, intr-adevar, 10-12. Nu e deloc atat de mult pentru cineva care a facut sport o viata intreaga si care are vointa si hotarare. O va face cu siguranta. Cat despre varsta, e mai tanar cu 5 ani decat Bernard Hopkins care a boxat la cel mai inalt nivel, pentru titlul mondial, cu Joe Calzaghe, in 2008 si care, anul acesta, l-a invins pe Roy Jones jr. Va reamintesc faptul ca era cat pe ce ca Lucian Bute sa-si puna titlul in joc in toamna in fata lui Hopkins", a spus Mircea Badea pe blog.

Mircea Badea l-a incurajat pe Doroftei sa nu renunte, dupa ce fostul campion mondial a anuntat ca isi pregateste meciul de retragere.

Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a filmat toata experienta pe care a trait-o cu "Mosul" in ring si a pus imaginile pe internet.

Comentarii Facebook