Milionarul ardelean Călin Donca, săgeți la adresa lui Dorian Popa: „S-a dezis de prietenia noastră când am avut mare nevoie de el”


Milionarul ardelean Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală, a învățat o mulțime de lecții cât timp a fost în arest, dar cea mai importantă a fost aceea legată de prieteni. Afaceristul vorbește despre Dorian Popa, fostul său amic și cel care s-a dezis de el imediat.

Călin Donca a fost eliberat înainte de sărbători, iar milionarul își aduce aminte de oamenii pe care îi credea prieteni. Înainte de a ajunge în spatele gratiilor, era bun prieten cu Dorian Popa. Cei doi erau și parteneri de afaceri, dar milionarul spune că artistul l-a uitat imediat după ce a intrat în arest.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Prețuiesc chiar mai mult familia pe care o prețuiam și înainte, pentru că ea m-a susținut cel mai tare. De asemenea, prețuiesc copiii care m-au surprins, văzând că s-au descurcat și chiar au ajutat cu creșterea celor 2 mici. Mă refer la cei 3 mari.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a spus Donca, într-un interviu pentru FANATIK.

În septembrie anul acesta, 4 persoane, printre care şi omul de afaceri braşovean Călin Donca, au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Braşov, într-un dosar de infracţiuni financiare, inclusiv de înşelăciune prin crearea unei monede virtuale proprii.

Călin Donca a fost acuzat de procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, fiind acuzat că a provocat bugetului de stat, prin evaziune, un prejudiciu de peste 4 milioane de lei. În plus, Donca mai este acuzat că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători de bună credință ai unei criptomonede create de el.

Comentarii Facebook