Milionarul ardelean Călin Donca, ajuns după gratii, mesaj ferm pentru bărbați: „Eu soția mi-am întâlnit-o la un seminar, unii în club le căutați”


Călin Donca, milionarul ardelean cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, care a ajuns în spatele gratiilor încă din luna septembrie, a transmis un mesaj emoționant din arest, dedicat soţiei sale. 

În mesajul publicat, afaceristul a subliniat că orice s-ar întâmpla, alături de soția lui, Orianda Donca, o va lua de la capăt și vor depăși toate greutățile care le-ar putea sta în cale. 

„Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea, chiar dacă arată mai bine decât mine, a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim.

Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez.

Iar eu soția mi-am întâlnit-o la un seminar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care a venit singură, fără să o aduc eu, într-un mediu în care s-a dezvoltat, și atunci am considerat că da, această persoană poate să-mi fie sprijin”, a transmis Călin Donca. 

Amintim că, milionarul din Brașov cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, a ajuns în spatele gratiilor încă din luna septembrie. Împreună cu apropiaţii lui ar fi inițiat un proiect în domeniul monedelor virtuale, creând propria monedă și ar fi efectuat operațiuni de manipulare a pieței de capital, prin diseminarea în spațiul public a unor informații nereale potrivit cărora suma investită în această monedă virtuală poate genera câștiguri de 100 de ori mai mari, inducând în eroare investitorii.

O altă infracțiune de care este acuzat este că a folosit acte false să scoată dintr-o firmă peste 1,7 milioane de dolari. Iar cu o parte din acești bani şi-a cumpărat bunuri de lux.

Comentarii Facebook