Irinel Columbeau face declarații incredibile: Am fost degustător la casa plăcerilor. Dădeam note!


Irinel Columbeanu a fost extrem de sincer cu trecutul său și a spus cum el a fost ”degustător” la casa plăcerilor și le dădea note fetelor. 

Dacă în urmă cu mulți ani era pe cai mai și bogat, acum Irinel Columbeanu a ajuns să nu mai aibă cu ce să își achite azilul. Măcar a trăit bine, vor spune unii. 

Ei bine, Irinel Columbeanu a spus că pe vremuri era ”degustător” la un bordel, explicând exact ce făcea, chiar la cererea celei ce deținea locația.

Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului.

Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă.  Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Viorel Grigoriu. 

Fostul afacerist a spus că vorbește des cu fata lui și nu simte că relația lor s-a răcit de când aceasta a plecat în America.

Cristina Șișcanu: Vorbiți des cu ea?

Irinel Columbeanu: Da!

Cristina Șișcanu: Simțiți cumva că s-a îndepărtat de dumneavoastră?

Irinel Columbeanu: Nu, n-am simțit acest lucru niciodată”, au fost răspunsurile fostului milionar, la întrebările prezentatoarei din emisiune. 

Comentarii Facebook