Mihai Trăistariu, dezvăluiri halucinante la o emisiune TV. Și-a pierdut virginitatea cu o femeie fără mâini


Artistul Mihai Trăistariu face furori în ultima vreme pe social media, datorită postărilor sale cu aluzii provocatoare. Totuși, istorisirile sale nu par să se limiteze doar pe internet.

Astfel, cântărețul a făcut turul noii sale case în cadrul emisiunii Teo Show și pe lângă detaliile legate de amenzajarea apartamentului, Mihai a făcut dezvăluiri picante din dormitor. 

Trăistariu a făcut dezvăluiri incendiare despre prima sa noapte de dragoste. Artistul spune că era foarte amorezat de fata cu care a făcut dragoste pentru prima dată, doar că nu avea mâini. 

„Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Ea s-a dus în cealaltă cameră și a ieșit dezbrăcată complet, avea niște mănuși roșii, numai biciul îi mai lipsea ca să fie totul ca într-un film erotic. Și am executat tot ce îmi ordona ea, dar când am ajuns în pat am văzut că nu avea mâini. M-am amorezat încă din prima seară, dar a doua zi când am căutat-o am aflat că plecase în Italia. Avea un erotism și nu mi s-a părut în niciun fel rău”, mărturisește Mihai despre prima sa experiență sexuală, potrivit wowbiz.ro

Mihai Trăistariu a mai declarat că are fantezii sexuale în trei și pentru acest lucru și-a comandat un pat mare ca să aibă loc pentru experiențe ceva mai complexe. Artistul a dat de înțeles că s-a iubit cu două gemene și este dornic să repete oricând experiența. 

Două gemene mi-au propus să dormim împreună și a ieșit cu scântei”, a dezvăluit Mihai Trăistariu. 

Comentarii Facebook