Mihai Bobonete: Nu există primar peste Boc! A băgat Boc pescăruși la Cluj?”. Voi vă dați seama ce șmecher e ăsta - VIDEO


Comediantul Mihai Bobonete a făcut glume extrem de amuzante pe seama Clujului și a primarului Emil Boc. Momentul dedicat Clujului ,dintr-un show al artistului, a fost aplaudat la scenă deschis.

Ca primar, top, top, top, este Boc. Nu există primar peste Boc, primarul Clujului! Atenție ce zic! A căzut și în cap (n.red. aluzie la căzătura din emisiunea lui Andrei Gheorghe). E plăpând, dar e ca Benjamin Button, ai impresia că…

Deci ce a făcut ăsta la Cluj… Ce vorbești mă, palmieri, festivaluri. Mai are să tragă marea și e la revedere! O garsonieră la Cluj e cât trei apartamente la București.

Și nu că e șmecher. Fiți atenți! Acum o lună jumate, două, eram la Cluj cu spectacol și la un moment dat eram în camera de hotel să fumez și eu o țigară. Am deschis geamul puțin și stau acolo și cum stau când mă uit în dreapta pe pervaz, văd un pescăruș. La Cluj! Pescăruș, mă! Cât un curcan. L-am sunat pe Mihai (n.red. Mihai Rait, actorul care joacă rolul lui Dorel din ”Las Fierbinți). Zic,:”Mă ce e cu ăsta! A băgat Boc pescăruși la Cluj?”. Voi vă dați seama ce șmecher e ăsta!”, a glumit Mihai Bobonete.

Comediantul a oferit și o explicație pentru prezența pescărușului la Cluj. ”Ăsta a fost la Nerversea. Dimineață a tras ceva pe cioc, a crezut că e maioneză uscată. A tras și pe urmă când a terminat Armin van Buuren le-a zis altor pescăruși: ”Bă, mă duc acasă la Agigea!” și a ajuns la Marghita. A dat să se întoarcă, dar s-a oprit la Cluj. Cât să te țină două linii? Până la pervazul meu. I-am spus lui Mihai că ăsta se odihnește și așteaptă Untoldul să se întoarcă. Să ajungă apoi acasă să le spună la ăia ”Am fost la Marghita și am ajuns la Cluj”. 

- Cum e Clujul!

- Frumos!

- Ai vorbit cu păsările celelalte?

- Am vorbit!

- Și ce ai înțeles?

- Nimic că vorbeau ungurește!”, a încheiata Bobonete gluma. 

Comentarii Facebook