Cătălin Bordea, săgeți la adresa fostei soții. A zis cum trebuie să fie viitoarea sa parteneră: „Să nu-i placă niciun prieten de al meu”


Comediantul Cătălin Bordea și Livia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, astfel că nimeni nu se aștepta ca relația lor să ajungă vreodată la final. Spre surprinderea tuturor, fosta sa parteneră de viață a plecat chiar cu cel mai bun prieten al său, Spike, care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

Recent, comediantul a recunoscut că vrea să își refacă viața și a precizat și ce calități trebuie să aibă femeia care va sta la brațul lui. 

„Să îi bată inima (nr. viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu-i placă niciun prieten de al meu. Să nu-i placă de nimeni.

Calități… A, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață. Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Xtra Night Show.

Cât despre momentul în care va ajunge, din nou, în fața altarului, Cătălin Bordea susține că își dorește să aibă doar domnișoare de onoare, fără cavaleri.

Comentarii Facebook