Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena 1 și trebuie să plătească despăgubiri. Cum a reacționat actorul



Celebrul actor Mihai Bendeac a pierdut procesul cu postul de televiziune Antena 1 și este nevoit acum să plătească despăgubiri. Totuși, acesta va trebui să plătească mult mai puțin decât suma cerută inițial de foștii săi angajatori.

Soluția Tribunalului, pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3000 euro reprezentând despăgubiri, scrie PaginadeMedia.ro.

Bendeac a reacționat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, precizând că a aflat decizia judecătorilor în timpc e vizita un prieten la spital.

"Sentința pare surprinzătoare. In loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo suta de ori mai puțin. Am fost ajutat de o doamna avocat excepționala, Diana Hatneanu. Căreia ii multumesc. Cat despre un eventual apel, habar n-am. Nu ma atrage ideea. Cred ca m-am născut sa fiu pe platouri de filmare si sali de teatru, nu la tribunal.

Ma obosesc chestiunile juridice deja. Cred ca ar fi cazul sa se ajungă la o concluzie, oricare ar fi ea, fiindca, asa cum arată si aceasta sentinta, e genul de situație in care cam nimeni nu are de câștigat, de fapt. In orice caz, vestea am primit-o, întâmplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam.

Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentința defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis „Hai la film deseară” nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opțiune. Din fericire, sunt șanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine", a scris actorul, pe rețeaua de socializare.

Mihai Bendeac a fost dat în judecată de trustul Antena Group, în octombrie 2014, din cauza încălcării ”în mod repetat a clauzelor contractuale”. Acesta a decis să plece de la emisiunea pe care o realiza pentru Antena 1 în 2013, ”iComedy”, din cauza restricțiilor impuse de conducerea postului de televiziune.

Comentarii Facebook