Mihaela Radulescu e cea mai sexy vedeta la 40+


Mihaela Radulescu a fost declarat cea mai perfecta vedeta care a trecut de 40 de ani. Ea a castugat categoria "Perfecta la 40+", la Premiile Perfecte.ro.

"Nu trece nicio zi din viata mea fara sa fac miscare, nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata", a dezvaluit Mihaela Radulescu pentru Perfecte.ro.

Mihaela Radulescu spune ca o ajuta si genele pentru a-si mentine frumusetea fizica.

"As vrea sa pot da retete si idei salvatoare, dar ma tem ca nu le-am aflat inca... Exista, totusi, cateva deprinderi estetice pe care orice femeie, la orice varsta, trebuie sa le aiba si sa le practice cat mai performant si cred ca fiecare femeie le stie deja, macar teoretic", a spus Mihaela.

"Cat despre cremele de la care asteptam mereu solutii salvatoare impotriva tuturor defectelor si neplacerilor de suprafata, cred ca trebuie sa reducem cheltuielile si zbateterea la... simpla hidratare perpetua a pielii, cu creme banale, cu un continut cat mai mic de produse nocive", a mai povestit vedeta.

Ea a mai dezvaluit ca face miscare in fiecare zi, de la alergat, la mers pe jos timp de 30 de minute.

"Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea... 'Dupa 40 de ani nimeni nu mai e tanar', spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi isi poate gasi iubirea, linistea, performanta, drumul...", a completat Mihaela Radulescu.

 

Vezi si...

Mihaela Radulescu, goala la malul marii. Vedeta a pozat pentru o revista, la Costinesti - FOTO

Comentarii Facebook