Michael Jackson, interpretat de nepotul său într-un film biografic. „Michael” va explora „omul complicat care a devenit Regele muzicii pop”


Cunoscutul și regretatul cântăreț pop Michael Jackson va fi interpretat de nepotul său în vârstă de 26 de ani, Jaafar Jackson, în filmul biografic „Michael”, a anunțat studioul Lionsgate, citat de Reuters. „Michael” va explora „omul complicat care a devenit Regele muzicii pop”, a precizat Lionsgate într-un comunicat. Filmul va include „toate aspectele” vieții sale și „performanțele sale cele mai notabile”, a precizat acesta.

Producția va începe în acest an, iar filmul va fi regizat de Antoine Fuqua și produs de Graham King, ambii spunând că „Jaafar Jackson are o abilitate naturală în a-l imita pe unchiul său și a-i da viață”. „A fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol”, a declarat King într-un comunicat de presă, adăugând că „abia așteaptă ca lumea să îl vadă pe marele ecran în rolul lui Michael Jackson”.

Lionsgate nu a abordat în mod direct unul dintre cele mai controversate aspecte ale poveștii lui Jackson - procesul său pentru acuzații de abuz sexual asupra copiilor în 2005 și acuzațiile suplimentare împotriva cântărețului prezentate în documentarul din 2019, „Leaving Neverland”.

În 2005, Jackson a fost achitat de un juriu din California în cazul de abuz sexual în care a fost implicat un băiat de 13 ani. Documentarul din 2019 a urmărit relatările lui Wade Robson și James Safechuck, care au susținut că s-au împrietenit cu Jackson și au fost abuzați de acesta de la vârsta de 7, respectiv 10 ani, la începutul anilor 1990.

jack 1.PNG

Michael Jackson, unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă

Jackson a fost un copil-vedetă alături de grupul pop al familiei sale, Jackson 5, și a urmat o carieră solo care l-a transformat într-unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă înainte de a muri în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Printre hiturile sale se numără albumul „Thriller” din 1982, care conținea melodia care dă titlul albumului, precum și „Billie Jean”. Jaafar Jackson este fiul fratelui mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, care este, de asemenea, cântăreț și producător.


Comentarii Facebook