Mesajul trupei The Humans, după ratarea calificării în finala Eurovision



Reprezentanții României la Eurovision 2018, trupa The Humans, a ratat, joi seară, calificarea în finala competiției, nereușind să obțină suficiente puncte.

În urma rezultatului, artiștii au postat un mesaj pentru români pe pagina lor de Facebook.

"Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi! Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie", se arată într-un mesaj publicat pe contul de Facebook al trupei The Humans.

De la introducerea sistemului cu semifinale, în 2004, România s-a calificat în fiecare an în finală, singura excepţie fiind anul 2016, când România a fost descalificată din start pentru că Televiziunea Română avea datorii la European Broadcasting Union (EBU).

România a intrat în competiţie pe poziţia a doua în semifinala de joi, cu piesa "Goodbye", alături de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia şi Ucraina.


Comentarii Facebook