Melania Medeleanu dezminte: "Nu plec la CNN"


Melania Medeleanu nu pleaca de la Realitatea TV la CNN, asa cum s-a speculat joi in presa. Vedeta a acordat un interviu pentru realitatea.net si a explicat totul.

"Am stat toata ziua langa telefon ieri in asteptarea unui apel de la CNN, doar doar se confirma vestile dezvaluite de "surse din interiorul trustului", a declarat Melania Medeleanu.

"In mod normal as fi tratat acest subiect ca ceea ce este: o inventie care poate fi ignorata. Amploarea pe care a luat-o insa, ma determina sa reactionez, am primit mai multe sms-uri si mesaje de felicitare decat de Paste si de Craciun la un loc. Si nu le merit. Nu plec la CNN, nu s-a pus nicio secunda problema si nici n-am discutat cu nimeni despre asa ceva", a mai spus prezentatoarea jurnalului principal de la Realitatea TV.

Melania Medeleanu a spus ca informatiile aparute in showbiz.ro sunt inventii, fara sa fi fost sunata pentru a fi intrebata daca exista o oferta de la CNN.

"Nu plec la CNN. In acest moment oricine poate posta pe un blog orice informatie. Daca ea e cat de cat interesanta, se va raspandi indiferent de valoarea ei de adevar. Si asta e ingrijorator. In cazul meu, aceasta inventie nu are consecinte majore. Nu pot sa nu ma intreb insa ce se intampla cu "stirile" care discrediteaza oameni, care au un impact asupra vietilor lor?", a mai spus Melania.

Comentarii Facebook