Andrada Ersek povesteste in detaliu aventura de la "Burlacul": "Nu l-am vanat pe Botezatu!" - VIDEO


Andrada Ersek a povestit ca a aflat prima data despre emisiune de la o colega de serviciu si in luna iunie a fost acceptata. Pe Bote nu l-a vrut ca barbat, motiv pentru care nu a luptat pentru a-i castiga inima.

Andrada a povestit ca Bote "dincolo de camera de filmat pste putin mai deschis, dar si mai restrans, depinde cu cine vorbeste". Frumoasa gherleanca a marturisit ca nu s-a dus la emisiune pentru a ramane cu Catalin Botezatu, ci mai mult pentru ea si pentru aventura. "Nu am fost tot timpul la gatul lui, nu am facut ceva special sa il cuceresc cum au facut alte fete. Eu am fost mai distanta pentru ca asteptam sa ma elimine, dupa cum am spus si in testimonialul meu ca nu sunt femeia potrivita pentru el", a mai spus tanara intr-un interbiu acordat gherlainfo.ro.

Tanara a vorbit si despre povestea de iubire cu Sebastian, unul dintre producatorii emisiunii. "Relatia a continuat si dupa emisiunea pana cand eu am aflat niste lucruri de la niste oameni din echipa de productie. Mi-au zis niste lucruri din care eu am dedus ca Sebastian m-a mintit si ca a fost foarte egoist, iar mie nu imi plac lucrurile astea. Daca vrei sa fii cu cineva nu te gandesti numai sa iti fie tie bine, te gandesti la amandoi", a mai adaugat frumoasa bruneta.

Andrada Ersek lucreaza in continuare la primaria din Gherla si a marturisit ca se intalneste cu majoritatea concurentelor de la "Burlacul", dar cel mai bine se intelege cu Violeta Babliuc.

 

Video: gherlainfo.ro

Comentarii Facebook