Mauritius, Seychelles, Republica Dominicana, Venezuela sau Malaezia sunt cateva din vacantele exotice de la "Travel Expo" - FOTO


Oricine viseaza sa "evadeze" cateva zile departe de frig si sa se refugieze pe o insula exotica din Oceanul Indian sau Atlantic. Targul exclusiv online "Travel Expo" ofera aceasta sansa cu vacante in insulele Mauritius, Seychelles, dar si in Republica Dominicana.


 

 

"Insulele Mauritius au fost create primele, iar apoi paradisul. Raiul a fost creat dupa aspectul insulelor Mauritius", scris Mark Twain dupa ce a vizitat insula, unica in lume prin frumusetea ei.

Insula Mauritius are plaje cu nisip alb, apa perfect albastra, munti si este inconjurata de una dintre cele mai mari bariere de corali din lume. Turistii pot face scufundari, surf, golf, pescuit la adancime, snorkeling
, parasailing, catarere si ciclism.

Arhipelagul Seychelles, o alta destinatie de cinci stele, este compus din 155 de insule, care ofera turistului un loc perfect de relaxarea. Cazarea se face pe Denis Island, la 95 de kilometri de Mahe, iar hotelul dispune de toate facilitatile, este o adevarata oaza de liniste, de unde puteti porni in excursiile organizate pentru explorarea insulelor.

Republica Dominicana si cei aproape 1.300 de kilometri de plaje este un alt paradis oferit de "Travel Expo" turistilor dornici de o vacanta exotica. Plajele din nordul insulei, in peninsula Samana si cele din sud-est de Punta Cana, cunoscute sub numele de Bavaro sunt cele mai cautate pentru nisipul foarte fin si apele de culoarea turcoazului. La nord plajele sunt scaldate de apele Oceanului Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor.

Cazarea este facuta in hoteluri de cinci stele, in regim all inclusive, iar preturile sunt atractive, de la 65 de euro de persoana pe noapte.

Venezuela este o alta destinatie care socheaza prin frumosetea locului. "O calatorie in Venezuela te va marca cu siguranta pentru toata viata. Peisajul de aici te face sa crezi ca ai ajuns in paradis. Muncii Anzi, savanele din campia Orinoco, cascadele spectaculoase, jungla tropicala si kilometri de plaja te asteapta. Nu poti parasi aceasta tara fara a te aventura in luxuriantele paduri amazoniene, unde traiesc numeroase triburi indigene, printre care si Yanomamo, una dintre cele mai fragile culturi din lume", anunta organizatorii targului "Travel Expo".

Cazarea se face in hoteluri de cinci stele, cu regim all inclusive, iar tarifele pe noapte incep de la 37 de euro de persoana.

Malaezia este ultima dintre detinatiile exotice, dar nu cea din urma. Locul este impregnat cu exotism dus la extrem. "In Malaezia vei descoperi o fascinanta fuziune de traditii si obiceiuri malaeze, chineze si indiene, te vei scalda in apele de cristal ale oceanului, te vei bucura de plajele cu nisip alb, de padurile luxuriante si de hoteluri minunate", sustin reprezentantii "T
ravel Expo".

Cazarea se face intr-un hotel de 6 stele, iar tariful de persoana, pe noapte este de 73 de euro.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la targul virtual Travel Expo, organizat de Perfect Tour pe care il gasiti la adresa AICI!

 

 

Comentarii Facebook