Mama Cheeky Girls: Gabriela a furat de stres! A iesit din greseala cu o sticla de bautura din magazin


Mama Gabrielei Irimia, una dintre gemenele din formatia Cheeky Girls, sustine ca fiica ei a furat din cauza stresului prin care trece. "A fost chemata sa joace intr-un film cu gangsteri si nu si-a dat seama ca iese fara sa plateasca".

Margit Irimia, mama Gabrielei, a declarat ca fiica ei a cumparat alimente din magazinul din cartierul in care locuieste, dar "dupa ce a iesit si-a dat seama ca nu a cumparat tot si a reintrat pentru a lua bautura. A iesit fara sa isi dea seama si nu a platit. Asa a ajuns la politie si a dat declarattii. Este stresata pentru ca un producator i-a propus sa joace intr-un film cu gangsteri si nu stia daca se va descurca". 

Sambata, 8 ianuarie, cand a explodat in presa britanica scandalul, Margit Irimia avea o cu totul alta versiune asupra celor intamplate in magazin.

"Gabriela cu Nick (n. red iubitul clujencei) erau in Londra toata ziua de vineri si politia a dat o declaratie ca o persoana, femeie, de 26 de ani a fost prinsa ca incerca sa fure zarzavaturi. Eu am vorbit cu ziarul The Sun si le-am spus ca Gabriela nu are 26 de ani, ci 28 si a fost la 400 de mile de acolo. Cel de la ziar radea si el si spunea la telefon: 'Imi pare rau ca nu mai am cum sa il iau jos de pe Internet, ca este in ziar. Si ii zic: 'Bine, voi dati articole fara sa cercetati, numai din surse anonime, martori oculari care au declarat ca o cunosc ca au vazut-o la televizor?' Pai da zice, asta este.

Eu am sunat-o pe Gabriela si am intrebat-o si mi-a zis: 'Tu mama daca macar ziceau ca am furat dintr-un magazin de bijuterii era ceva, dar sa zica ca eu fur zarzavaturi? Asta pe mine ma jigneste'. O sa luam un avocat si o sa cerem o rectificare
", a spus mama Gabrielei sambata.

Margit Irimia a mai spus atunci ca Gabriela nu este nevoita sa fure pentru ca familia iubitului ei este instarita. "Familia lui Nick este instarita, au o casa in valoare de 4.000.000 de lire. Este o aberatie sa spui ca Gabriela merge sa fure dintr-un magazin zarzavaturi", a mai precizat mama clujencei.

Comentarii Facebook