Piesa Noaptea lui Helver, jucata la Fabrica de Pensule

Piesa de teatru Noaptea lui Helver, de Ingmar Villqist, va fi jucata marti si miercuri, 11 si 12 ianuarie, la Fabrica de Pensule din Cluj.

 

Spectacolul Noaptea lui Helver a avut premiera pe 19 ianuarie 2010 la Miercurea Ciuc. Este un proiect realizat din initiativa actorilor Bodea Tibor si Fekete Bernadetta, ambii absolventi ai Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj-Napoca, promoţia 2004.

 

"Actiunea se petrece intr-o singura noapte si are ca protagonisti un barbat cu dizabilitati si o femeie chinuita, doi oameni care se completeaza reciproc: unul are nevoie de asistenta, iar celalalt de un partener, care s-o accepte si sa n-o judece. Dar si mai important, amandoi au nevoie sa fie iubiti. Viata lor decurge linistit pana in momentul izbucnirii revolutiei, cand cei "sanatosi" ameninta viata celor cu dizabilitati", sustin organizatorii intr-un comunicat de presa.

 

Piesa este pusa in scena de Balla & Vajna Projects, o companie de teatru nou infiintata la Cluj. Rezervari se pot face prin SMS la numarul 0744-866006 sau prin e-mail la adresa: noemi@bv-projects.org. Pretul unui bilet este de 15 lei, iar unul cu reducere pentru studenti costa 8 lei. Spectacolul va fi jucat in limba maghiara, cu subtitrare in limba engleza.

 

Reprezentatiile au loc marti, 11 ianuarie, de la ora 20.00 si miercuri, 12 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Studio din Fabrica de Pensule.

Comentarii Facebook