Luna uriașă de la Biserica Piaristă poate fi vizitată din nou. Condițiile sunt mult mai stricte



Reprezentanții organizației Light On anunță că Museum of the Moon, în cadrul căreia o lună uriașă este expusă în Biserica Piaristă, poate fi vizitat din nou.

Totuși, condițiile sunt mult mai stricte.

Ne bucurăm să vă anunțăm că de astăzi Museum of the Moon vă reașteaptă în Biserica Piaristă. În fiecare zi, până în 14 decembrie, o puteți vizita, între 16 și 22, doar în grupuri de 30 de persoane, câte un grup pe rând, preț de 10 minute. De ce astfel? Deoarece încercăm să ne ducem misiunea mai departe, în cele mai bune condiții, în condiții de bun simț și de respect al locului ce o găzduiește. Ne bazăm pe înțelegerea voastră și avem încredere că lucrurile vor decurge cât mai bine și cât mai frumos pentru toată lumea. Îi mulțumim din nou Bisericii pentru găzduire și, de asemenea, vouă pentru înțelegerea vizavi de zilele în care instalația nu a putut fi vizitată”, anunță reprezentanții Lights On Romania.

Expoziția a fost închisă temporrar, din cauza unor probleme cauzate de anumiți turiști, care au vărsat băuturi în incinta bisericii.

Comentarii Facebook