Ludovic Orban a dansat pe rupte la trei petreceri de ziua indragostitilor organizate la Cluj, in comuna Bontida - VIDEO

Ludovic Orban a dansat sambata seara pe rupte la trei petreceri organizate in judetul Cluj, cu ocazia zilei indragostitilor. Liderul PNL s-a oprit prima data in Rascruci, iar mai apoi s-a dus si a dansat si in Bontida.

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, nu s-a sfiit sa danseze pe ritmuri tiganesti alaturi de tinerele din comuna Bontida, care au fost impresionate de talentul liberalului. "Danseaza pe toate melodiile si ritmurile foarte bine. L-am vazut ca dansa si pe manele fara nici o probleme. E un om fain ca nu e cu nasul pe sus ca ceilalti care vin aici de la Bucuresti", a povestit o tanara din Rascruci, unde s-a oprit prima data Ludovic Orban.

Lideralul s-a dus apoi si in discoteca din Bontida, unde s-a repetat scenariul. Orban a fost neoprit, le-a dat chiar lectii de dans tinerilor, susprinsi de energia de care acesta a dat dovada.

 

Liberalul a spus ca se pricepe mai bine la cantat, decat la dans, dar aseara pe ringul din discotecile din Bontida a dovedit contrariul. Pentru ca era Valentine's Day, Orban a fost intrebat daca isi mai aminteste cum a cunoscut-o pe sotia sa si a raspuns  sincer ca nu isi aminteste.

Dupa o noapte de chef, astazi liderul PNL va participa in comuna Bontida la sarbatoarea "Lasatul secului", alaturi de batranii satului.

 

Ludovic Orban a venit la Cluj pentru a-l sustine pe Emil Carhat, candidatul liberal la primaria din Bontida. Scaunul de edil a ramas vacant la finalul anului trecut, dupa ce primarul a decedat.

Comentarii Facebook