Coincidenta? Filmul "Valentine's Day" cucereste Box Office-ul american - VIDEO

Cu incasari de 52.4 milioane de dolari in week-end-ul lansarii, filmul regizat de Gary Marshall a luat fata altor lansari importante. Avatar a coborat pe locul 4.

 

O reteta simpla a stat la baza succesului acestui film: un numar cat mai mare de vedete, actori care mai de care mai frumosi si cu foarte multi admiratori, un subiect de interes general - dragostea si o lansare perfect sincronizata si promovata.

 

Lista actorilor de succes care joaca in aceasta productie este deschisa de Julia Roberts si continuata de Jessica Alba, Anne Hathaway, Jessica Biel, Taylor Swift, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Foxx.

 

Comedie romantica mai lunga de doua ore, filmul prezinta povestile de dragoste ale mai multor cupluri puse la incercare de presiunea psihologica a zilei indragostitilor. Provenind din medii diferite, de la ofiter de armata la proprietar de florarie, cuplurile trec de la agonie la extaz intr-o singura zi, de Valentine's Day.

 

Surprinzator, filmul a ratat lansarea in Romania in week-end-ul dragostei, prima vizionare fiind programata pentru 19 Februarie.

 

Pe urmatoarele locuri in Box Office-ul american s-au clasat "Percy Jackson & the Olympians" si "Wolfman", horror-ul despre omul care se transforma in lup.

Comentarii Facebook