Lovitură devastatoare pentru Antena 1. Peste 500 de plângeri la CNA într-o singură zi, din cauza lui Cheloo


Un val de plângeri au fost depuse la CNA împotriva postului de televiziune Antena 1, în mai puțin de o zi, din cauza comportamentului jignitor al lui Cheloo, din cadrul emisiunii X Factor, unde are rolul de jurat.

Reclamațiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro.

Aceste reclamații vin în urma jignirilor pe care i le-a adresat juratul concurentului Paolo Lagana, în ediția de duminică a emisiunii, din cauza orientării sexuale a acestuia: „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

După ce Cheloo l-a jignit pe concurent, comunitatea gay luat măsuri, îndemnându-i pe oameni să depună plângeri împotriva postului de televiziune.

Aseara, la X Factor, Cheloo a declarat dupa reprezentatia unui concurent gay ca "Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă". Va invitam sa faceti o sesizare la CNA cu privire la atitudinea si comentariile homofobe ale lui Cheloo: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html. Daca pentru emisiunea "4 nunti si o provocare" care portretiza nunta a 2 barbati gay ProTV a primit 2000 de plangeri din partea homofobilor, cate credeti ca putem strange noi? Impreuna putem arata ca nu mai toleram ca mass media sa perpetueze atitudini discriminatorii si pline de ura fata de comunitatea LGBT”, au scris reprezentanții Asociației Accept pe Facebook.

Comentarii Facebook