Duminica 28 Aprilie

Loredana Groza, către cârcotași: ”Dorm mai puţin, mănânc mai puţin. Sunt 100% naturală”


Loredana Groza a ajuns la 53 de ani și arată ca o puștoaică de 30 de ani. Artista a relatat care este secretul ei pentru a se menține în formă maximă, spunând încă o dată că ea nu a apelat la operații estetice. 

Pentru că fanii au observat schimbări de look de la o fotografie la alta au apărut o serie de întrebări, la care ”Lori” le răspunde fără menajamente. Ea a spus că are trei reguli de aur pe care le respectă, pentru a se menține în formă.

Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga. Care nu este nici filosofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură. E o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a mărturisit artista, pentru Viva.

Nu se știe încă dacă artista și-a prelucrat numai pozele de pe social media pentru a părea mai tânără sau a mers le medicul estetician. Cert este că Loredana Groza spune că e 100% naturală.

Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori. Știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele. Mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci, pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală 100%. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, spunea Loredana Groza, pentru Fanatik.

Comentarii Facebook