Duminica 28 Aprilie

Zodii care își schimbă destinul radical odată cu Eclipsa Parțială de Lună, din 28 octombrie. Câțiva nativi vor avea parte de abundență


În 28 octombrie are loc o Eclipsa de Lună, iar astfel de eveniment astronomice au li efecte puternice și de-a lungul zodiacului.

Fecioară

Pentru nativii acestei zodii, eclipsa de Lună poate însemna o scurtă „răsturare” a norocului, așa că dacă trec printr-o perioadă mai dificilă, pentru câteva zile, vor avea parte de un noroc nesperat! Iar acesta se va face simțit, el mai probabil, în portofel! Fecioarele trebuie să profite de orice ocazie de a câștiga bani în această perioadă, așa că dacă la loterie, sau șeful le propune să facă câteva ture în plus, ar trebui să profite de șansa oferită! Câștigul poate fi mai mare decât cred!

Pești

O altă zodie pentru care eclipsa vine cu vești bune! Pentru nativii din Pești, 28 octombrie poate fi data la care câștigă o sumă nesperată de bani! Fie că dau lovitura cu un proiect personal, ori primesc o avansare de la locul de muncă, pentru pești, aceste câteva zile se anunță unele de succes!

Capricorn

Pentru nativii din această zodie, eclipsa de Lună le poate oferi o schimbare majoră în viață. Pentru ei, lucrurile vor fi mult mai complexe decât câțiva bani în plus, iar întreaga lor viață poate fi dată peste cap, însă, într-un sens bun! Nu este exclus să îș găsească un job incredibil în străinătate, sau compania la care lucrează să îi trimită la o sucursală de dincolo de hotare, une salariul va fi cel puțin dublu!

Comentarii Facebook