Lord of The Dance- sold out la Cluj. VEZI cum poți câștiga bilete la concert

 

Spectacolul dansului se va desfășura atât la Cluj-Napoca dar și în Timișoara cu casa înschisă. 

 

Fanii dansului au epuizat deja toate categoriile de bilete și așteaptă cu nerăbdare prezența celui mai bun spectacol de dans din lume, Lord of The Dance, pe 11 Martie la Sala Olimpia din Timișoara și pe 12 Martie la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

 

Cel mai bun show de dans din lume, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, ajunge din nou în România în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. Atât clujenii cât și timișorenii se pregătesc de cele două spectacole de zile mari în care puterea dansului va răsuna pe scenele celor două orașe care au devenit deja importante centre de cultură.

 

În mai puțin de o săptămână legendara poveste spusă în pași de dans va demonstra de ce își merită titulatura de cel mai bun show de dans din lume și va pune în fața spectatorilor o monstră de perfecțiune și originalitate, toate acestea combinate cu un line up de excepție și cu un spectacol complex.

 

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii pusă în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra ce înseamnă defapt plăcerea de a dansa îmbinată cu multe ore de muncă pe scena artistică. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes este o altă dovadă a pasiunii și a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

 

Așadar, Timișoara și Cluj-Napoca se pregătesc să găzduiască un eveniment cu renume mondial care va aduce pe cele două scene povestea perfecțiunii și a măiestriei dansului.

 

Stiri de Cluj te trimite la Lord of the Dance. Cum poți câștiga un bilet

Comentarii Facebook