Miercuri 24 Aprilie

Stiri de Cluj te trimite la Lord of the Dance. Cum poți câștiga un bilet

 

Stiri de Cluj te premiază cu bilete la spectacolul Lord of the Dance de la Sala Sporturilor, din data de 12 martie, de la ora 20.00.

 

Pentru a putea câștiga unul dintre bilete puse la bătaie trebuie să postezi pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ răspunsul la întrebarea: ”Care este spectacolul vostru favorit din tot repertoriul irlandezilor?”, iar răspunsurile cu cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet la eveniment.

 

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs sunt rugați să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

 

Câștigătorii biletor vor fi anunțați în data de 11 martie, la ora 18.00. Biletele sunt în Sectorul A, rândul 18.

 

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, de la ora 20.00.

 

Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance, cel care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de pași pe secundă își invită fanii din România la spectacol și le promite un show memorabil cu un line-up de excepție.

 

Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un show de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

 

Așadar, însuși Michael Flatley așteaptă pulicul clujean la un spectacol de zile mari și le promite un show de excepție cu o poveste spusă prin intermediul dansului și a costumelor special create. Toate acestea îmbinate cu un joc de lumini pe măsură și cu elementele pirotehnice care dau viață pașilor executați cu măiestrie de către artiști.

Comentarii Facebook