Clujul va avea un concert URIAȘ în 2015 pe Cluj Arena. Vrem propuneri și le vom trimite lui Emil Boc

 

Știri de Cluj le propune clujenilor un proiect interesant, la sugestia primarului Emil Boc, de realizare a unui sondaj în privința trupei care să concerteze pe Cluj Arena, în 2015.

 

Primarul Emil Boc a anunțat la o emisiune online Știri de Cluj LIVE din 2013 că, în 2015, cu ocazia evenimentului Cluj - Capitală Europeană a Tineretului pe Cluj Arena va fi organizat un concert cu adevărat mare. ”Nu pot să spun nume pentru că nu vreau să agit spiritele. Analizăm”, a declarat atunci Emil Boc.

 

Joi seara, moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, l-a întrebat din nou pe Emil Boc despre acest concert: ”Vă invit ca la rubrica de sondaj să îl înlocuiți pe cel cu ”Emil Boc președinte” și să faceți un sondaj timp de 2 luni în care să vedem ce trupe își doresc clujenii pe Cluj Arena”, a declarat Emil Boc.

 

Știri de Cluj va aduna la rubrica de comentarii de la această știre propunerile cele mai relevate (renumele ariștilor, cei care adună cele mai multe propuneri), iar apoi vom organiza un sondaj la rubrica specializată de pe site. Acolo se va putea vota timp de 2 luni. Apoi datele vor fi trimise Primăriei Cluj Napoca.

 

Propunerile pentru concert se pot face în următoarele 7 zile, până în 14 martie. 

-----------------------

UPDATE

 

Până acum s-au evidențiat câteva nume: AC/DC, Metallica, Coldplay, Bon Jovi, Rammstein si Robbie Williams. Sunt și care propun Shakira sau Beyonce.

Comentarii Facebook